SUłTAN KEBAP

Ostatniaopinia


3,5 gwiazdek z 5102 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Sułtan Kebap. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

15 lip 2024 o 22:25 kebab ok ale pizza średnia , drugi raz jej nie wybiorę
15 lip 2024 o 5:02 Jak dla mnie bomba
14 lip 2024 o 23:31 dramat! Nie polecam! Jakiś nie śmieszny żart 3,5h czekać za zamówieniem jednego kebaba Potrafię zrozumieć że jest niedziela i dużo zamówień ale za jednym kebabem. Ostatni raz.
12 lip 2024 o 23:56 Dostawa w porządku, padał deszcz i zrozumiałe, ze mogło się przedłużyć. Ten kebab to porażka, najgorszy jaki jadłam. Za słone mięso, tortilla nienadająca się do jedzenia, sodówki bez smaku i raczej nieświeże…
12 lip 2024 o 7:44 Tortilla była rozmoczona i "pływała". Mięso było tak słone, że nie do zjedzenia.
9 lip 2024 o 19:45 Szybko i pysznie jak zawsze!
9 lip 2024 o 18:22 Ostatnia dostawa trwała znacznie dłużej niż podany czas po potwierdzeniu zamówienia, ale innym razem dostawy wielokrotnie były przed czasem. A po za tym wszystko było dobrze
8 lip 2024 o 4:30 Jak zawsze pycha,dostawa szybciutko.
1 lip 2024 o 15:33 ok szybko i smacznie
27 cze 2024 o 16:01 Mięso troszkę za słone mogło być trochę więcej warzyw w środku w bułce bo tylko były na wierzchu sos ostry mega fajny i tak ogólnie mogę polecić i bardzo szybka dostawa
24 cze 2024 o 9:42 Patrząc po opiniach innych osób miałem chyba farta, bo moje jedzenie było naprawdę smaczne
18 cze 2024 o 8:37 mięso nie przypieczone, tłuste, sosy ok, placek w tortilli, aż mokry.